Mayıs 24, 2010

Kısa Kısa Transfer


Türkiye medyasının doğruluğu tartışılır ama görünüşe bakılırsa Quaresma Beşiktaş'a yakın. Beşiktaş için büyük transfer. Sağ dışları bile tribünleri ayağa kaldırmaya yeter.

Fenerbahçe için Van der Vaart'ın adı geçiyor. Aman gelmesin. Kaliteyse kalite ama Alex'ten bir fazlası yok. Alex gitse de taktiğimiz değişse diye bekleyen Fenerbahçelilerin hoşuna gidecek bir transfer olmaz. Getirilebiliyorsa Krasic daha şık olur.

Servet Çetin görünüşe göre yolcu. Rijkaard, yetersiz tekniği ve fazla ağır oluşundan dolayı silmişti zaten Servet'i. Askerlikten kurtarmak için bir Rusya iyi gider. Döndürme Shevchenko'yu.

Adriano için Roma devrede. Adriano fırtına gibi olduğu zamanki formunu yakalayamadıysa, ona Serie A yakışır zaten.

Maicon, Mourinhoyla her yere giderim, Real Madrid'in başına geçerse beni de yanında götürmesini isterim demiş.

Barcelona, Alves'e yedek olarak Arsenalli Eboue'yi düşünüyormuş.

Kayserispor, Glasgow Rangers'tan Chris Boyd'u takıma katmak üzereymiş. Kayserispor'da iş yapar gibi geliyor. İsim olarak Makukula'dan daha önde bir oyuncu ama onun kadar gol atabilir mi ?

Barcelona bu hafta içinde Fabregas için Arsenal'e resmi teklif götürebilir.

Mourinho'nun Real Madrid'e götürmek istediği futbolcuların arasında De Rossi, Kolarov, Ashley Cole ve Stevan Gerrard varmış. Bunlar biraz fazla abartılı ama malum Real Madrid.

Arsene Wenger, Fabregas giderse yerini Gourcuff'la dolduracakmış.

Chelsea ve Manchester City, Aguero için kapışıyorlarmış.

Ajax'ın golcüsü Luis Suarez, sadece Manchester United'a giderim demiş.

Mascherano Chelsea ya da Inter yolcusuymuş. Premier League'den vazgeçeceğini sanmıyorum.


Şimdilik söylentiler bu kadar. Bir kısmı gerçekleşecektir elbet. Özellikle Mourinho'nun gideceği takımı ve orada kuracağı kadroyu merak ediyorum. Kalın sağlıcakla..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder