Haziran 26, 2010

Daum'dan Kurtuluş, Yuvaya Açılan Kapı ve Ufak İzlenimler

En son yazımda söylediğim gibi yurt dışında olduğum için blogu saldık. Rivelino'nun da ilgisizliğini göz önünde bulundurunca, yeni postlar göremez olduk.


Medyayı sadece internetten takip edebildiğim için, ülkede neler oluyor pek bir fikrim yok, zaten saat farkı da iletişim için büyük bir engel. Netice itibariyle Herr Daum'dan kurtulmuş olmamız, neresinden bakarsak bakalım, bir tek Fenerbahçe açısından değil, tüm Türk halkı için hayırlı bir olay. Oynattığı 1-0 olsun bizim olsun futbolu, Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük klüplerinden birini antifutbol diye tabir edilebilecek seviyede, zevksiz ve izlenilesi olmayan bir futbola yöneltişi camianın adına yakışmıyordu. Gidişi kesinlikle hayırlı olacaktır.


Aykut Kocaman'a gelecek olursak, Ankaraspor'da güzel işler yapmıştı. Şimdi elinde daha kaliteli bir kadro var. Stoch'u da kendi gidip izledi ve takıma kazandırdı zaten. Önümüzdeki günlerde artık yeni transferleri de duyunca takımın şekli netlik kazanır ve Aykut hoca da bu kadroya göre takımı oluşturmaya başlar ufak ufak. Tek korkum Türk hoca ve camianın içinden gelen bir hoca olması. Örneklerini çok yaşadık, 2 tane farklı mağlubiyette tazminat sıkıntısı olmadan bavulu toplatıp gönderilenleri çok gördük. Umalım Aykut hocanın başına da bu gelmez. Aykut Kocaman, Oğuz Çetin ile birlikte benim yaşımın yetip gördüğüm en efendi iki insandan biridir. Duruşuyla, Fenerbahçe klübüne yakışacaktır ve kuracağı kadroyla da, büyük ihtimalle şampiyonluğa oynatacaktır takımı.


Herkes açısından hayırlı bir değişiklik olmasını umalım. Transfer dönemi biraz daha hareketli geçerse daha da sevineceğiz. Bildiğim kadarıyla çok büyük bir transfer yok. Quaresma ve Stoch hariç. Quaresma da Türkiye'de iyi iş yapar, Beşiktaş'a gelmiş olsa da, ülkemizde 2. Lincoln vakası görmeyi istemem.


Los Angeles izlenimlerim de olumlu yönde sayılabilir. UCLA inanılmaz büyük bir üniversite. Kampüs devasa geniş, içinde hastanesi bile var. Sokaklar çok kalabalık. Trafik İstanbul trafiğini hiç aratmıyor. Zaten hız sınırlaması da tatsız denilebilecek seviyede. Hava beklediğimizden soğuk. Akşamları çok esintili oluyor özellikle. Yakın zamanda fotoğraflarla bir post atmayı düşünüyorum. Kalın sağlıcakla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder