Nisan 28, 2010

Mourinho'nun Maçı




Camp Nou'daki büyük maçın saati 21:45. Maçı Star'ın vermesi sevindirici ama Ertem Şener'in ''Maicon'un 82 tane yeğeni var babası da fena yemek yaparmış'' tarzında bilgilendirmelerine hazırlıklı olmak gerek.

İki takımda ilkleri kovalıyor. İnter Şampiyon Kulüpler Kupası zamanından süre gelen Kupa 1'deki 38 yıllık final hasretine son vererek ilk Şampiyonlar Ligi finaline çıkmak istiyor. Barcelona ise Şampiyonlar Ligi'ni üst üste kazanan ilk takım olarak tarihe geçmek peşinde. Bu hedef için önlerinde Mourinho'nun İnter'i ve Bayern Münih var.

Mücadele zaten sezondaki yeri itibariyle çok büyük ama Mourinho ve Barcelona ilişkisi eşleşmeyi daha da keyifli hale getirdi.Tercümanlık yıllarını geçtim Barcelona - Chelsea maçlarındaki mücadele ve Mourinho'nun Camp Nou'daki gol sevinci hala akıllarda. Katalanlar inanılmaz motive ve İnter'in buna nasıl karşılık vereceği gerçekten merak konusu.

Mourinho için ekstra önemine gelince.. Portekizli, Porto'dan sonra yönettiği takımlarda liglerdeki başarısını avrupaya taşıyamadı ve geride kalan yedi yılda bırakın kupayı final dahi görmüşlüğü yok. Bu kez de 3-1'den turu verirse ''The Special One'' lafları biraz havada kalacak gibi duruyor.

Dileğimiz beklentileri karşılayan bır mücadele.. Turu geçen taraf kupaya Bayern'den daha yakın gözüküyor kağıt üzerinde. Real Madrid'e gönül verenlerin Madridli'den çok İnterli olduğu gecede Bernabeu yolu bu kez Camp Nou'dan geçiyor.

Edit: Maçı İlker Yasin anlatacakmış. Beterin beteri var demişler.

1 yorum: